Осасуна и Барселона играят при резултат 1:0 в мач от 14-ия

...
Осасуна и Барселона играят при резултат 1:0 в мач от 14-ия
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Осасуна - Барселона 1:1, червен картон за Левандовски

Осасуна и Барселона играят при резултат 1:0 в мач от 14-ия кръг на Ла Лига. Давид Гарсия съумя да открие още в 7-а минута. Роберт Левандовски си изкара доста малоумен червен картон в 30-а минута. Педри, въпреки всичко, съумя да изравни за гостите в 48-а минута. 

Домакините започнаха вихрено мача. В 6-а минута посредством добра преса играчите на Осасуна откраднаха топката наоколо до вратата на Барса, само че ударите бяха блокирани в ъглов удар.

Броени секунди по-късно резултатът беше открит след неразбирателство в отбраната на каталунците при ъглов удар. От паниката се възползва Давид Гарсия, който вкара за 1:0. 

В 16-а минута набезите на домакините продължиха, като Чими Авия навлезе в наказателното поле, само че от дребен ъгъл не улучи задачата. В 23-а минута Балде отговори с отдалечен удар, само че много неакуратен. 

Две минути по-късно Левандовски тества рефлексите Фернандес за пръв път в мача, само че стражът избави. 

След половин час игра обаче чутовна нелепост на Левандовски задълбочи тъгите на момчетата на Шави Ернандес. Стрелецът удари с лакът противник при въздушно единоборство, а основният арбитър не се поколеба да покаже пряк червен картон. 

Три минути преди края на мача Феран Торес вкара, само че попадението беше анулирано поради засада. 

Изненадващо, в първите минути на втората част Барселона излезе с доста експанзия и съумя да изравни. Авторът на попадението беше Педри, като домакините като че ли не чакаха сходен отговор от противника. 

Осасуна - Барселона 1:1

Ето и съставите на двата отбора:

Осасуна : Фернандес, Видал, У. Гарсия, Д. Гарсия, Крус, Торо, Монкайола, Гомес, Аймар, Авийя, Р. Гарсия;

Барселона : Тер Стеген, Алба, Балде, Кристенсен, Алонсо, Бускетс, Педри, Де Йонг, Торес, Дембеле, Левандовски;
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР